Billigst mat i Oslo

 

Liker du å spise ute, men har du ikke økonomien til å gjøre det så ofte som du ønsker? Isåfall er du langt fra alene, det er mange av oss med dette problemet. Det er viktig å kose seg om man kan det, selv om det kanskje kan gå på bekostning av andre ting. For selv om du kanskje bare spiser ute et par ganger i måneden blir dette mye penger til sammen. Et ordentlig måltid på en restaurant i Oslo kommer ofte på 200 kroner eller mer. Allikevel er det fullt mulig å bli både mett og fornøyd for mindre enn dette. Du må bare vite hvor du skal spise, og i noen tilfeller også når du skal spise.

Benytt deg av gode tilbud

Når du først spiser ute vil du kanskje ha noe godt å drikke ved siden av maten også, det blir ikke helt det samme å drikke vann. Kanskje du også får lyst på en forrett, eller tilbehør til middagens om koster ekstra. Det kan fort bli fristende å bestille dessert også. og ting som dette drar fort opp prisen. Det kan dessuten bli dyrt å spise både sunt og næringsrikt. Mat fra hamburgerkjeder og gatekjøkken er ofte billigere, mens sunn mat som forlenger livet som regel er i en litt annen prisklasse. Derfor kan det være smart å forberede deg litt først, istedenfor å bare ta turen innom det første stedet du kjenner god matlukt fra. Mange steder har et fast tilbud på dagens rett, som ofte er billigere. Hva denne retten er varierer fra dag til dag, men prisen er ofte den samme. Ofte har nye spisesteder spesielle tilbud til å begynne med også.

Kom forberedt til bords

Det er mye glede i god mat og drikke. Det kan også være veldig sosialt og hyggelig å dele måltidet med noen du liker godt, eller noen du vil bli bedre kjent med. Det kan være surt å måtte vente til neste lønning med å dra ut og spise om du er sulten på noe godt her og nå. Isåfall kan du unne deg et lite forbrukslån – ta en tur innom https://www.zmarta.no/ og få det fikset kjapt og enkelt. Det føles godt å ikke måtte si «Nei takk, jeg har ikke råd» neste gang vennegjengen eller du og kjæresten har noe spesielt å feire. Sammenlign brukeranmeldelser, priser og menyer på nettet på forhånd, bestill et bord i god tid, så kan dere sette dere godt til rette på restauranten og tilbringe hele kvelden der.