Gode burgere i hovedstaden

 

Burgerhovedstaden
Gatemat har lenge vært høyt verdsatt i Oslo. Folk lever et raskere liv i hovedstaden, et liv på farten og alltid i bevegelse. Når man har et raskt tempo i livet kommer ofte tidsklemma i veien, og man har ofte for lite tid til å sette seg ned i en times tid og nyte en fullkommen middag. Derfor elsker Tigerstadens befolkning burgere, saftige burgere med masse tilbehør og en god saus. Med sprøstekte poteter eller potetmos og sylteagurk ved siden av. Burger King og McDonalds er ikke bra nok for burgerelskere, man vil spise burgere som er lagd med hjertet. Her er tre gode alternativer i Oslo, hvor du vil få et raskt burgermåltid du sent vil glemme.

 

Illegal Burger
Dette populære stedet har sett horder av burgerfrelste mennesker fra østkanten stå i kø for å komme frem til de saftige kjøtt- og fiskeburgerne hos Illegal. Det kan være vanskelig å finne frem til det hyggelige og intime spisestedet på Youngstorget, men når du først er inne i lokalet er du garantert en minneverdig opplevelse. Under hundrelappen for en burger med ekstra tilbehør, smakfulle grillede poteter, god service og fatøl for en rimelig lav penge. Her kan et raskt besøk plutselig strekke seg ut i flere timer.

Grass Fed Bison Hamburger

 

Burger Bar
Vil du spise burgeren din i fred og ro, gjerne med bra musikk i bakgrunnen og koselige omgivelser, er Burger Bar i Folketeaterpassasjen ditt beste alternativ. Ja, både Illegal Burger og Munchies (som vi kommer til) er hakket bedre, men innredningen på Burger Bar er mer innbydende. Det er tross alt Teaterpassasjen vi snakker om. På Burger Bar ser du intelligente mennesker fra teateret blande seg med folk som kom for å kjøpe gull eller er på vei hjem fra jobb.

 

Munchies
Ikke langt fra Møllergata hvor du finner Illegal Burger, har du Munchies – et nyere sted med enda enklere design og like gode burgere, men med noe mindre utvalg. Spennende blandinger, rask servering og en perfekt beliggenhet gjør dette et smart valg om man er på farten. Munchies holde ofte åpent til sent på kvelden, derfor er det ofte fullt her i helgene. Rundt hjørnet har man jo Sentrum Scene og Rockefeller! Hele området er veldig levende, med en atmosfære som preges av Oslos historie.