Inviter på koselig vennemiddag, uten å måtte lage maten selv!

 

This article is paid and made in collaboration with the mentioned websites in the article

Det er mye hyggeligere å invitere venner på middag hos en selv enn å gå på restaurant. Men det å tenke ut meny, lage maten og å ta oppvasken – det klarer vi oss uten!

Visst er det kjekkere å kunne invitere venner over på mat. Men det er jo så mye bryderi med det. For det første skal man tenke ut menyen. Det høres kanskje lett ut, men i dag er jo de fleste blitt så matinteresserte at en nærmest trenger kokkeutdannelse for å komme med noe interessant.

Det er faktisk ikke lett å lage noe som fenger interesse.

Og selv om en selv er flink til å lage mat er det jo så mange ting en kan lage. Det blir nesten for vanskelig å velge.

Mer praktisk med takeaway

En annen ting, som kanskje er det viktigste argumentet mot å servere mat hjemme, er at det er så mye arbeid med det. En ting er innkjøpene. Det tar tid, gjerne veldig mye tid dersom en skal lage noe spesielt. Og når råvarene etter hvert har kommet i hus skal en jo i gang med selve matlagingen.

Er det ikke enklere bare å bestille takeaway?

Her vil nok noen innvende at det er umulig å få tak i god mat som takeaway. Men da har de ikke fulgt godt nok med i timen. For i de siste årene har det dukket opp flotte leveringstilbud over hele Norge. Ta en tjeneste som Just Eat, for eksempel. Du finner dem her, og det fine med denne appen er at de leverer akkurat det du trenger fra sushi til indisk mat, fra tapas til tacos. Rett på døren!

Fine møbler

Og nå som maten tar vare på seg selv kan en jo heller bruke kreftene på å finne noen fine møbler til stuen. Et nytt spisebord, kanskje? Du kan bli inspirert her. Det er kommet veldig mange flotte møbelbutikker på internett, og glem ikke at møbler er noe som egner seg meget godt til nettbestilling. For en får jo et ganske godt inntrykk av de enkelte møblene på foto og videoer på nettet, slik at det aldri er noe tvil om hva det er en bestiller.

En av fordelene med å handle på nettet er jo også at produktene ofte blir vesentlig rimeligere enn hos fysiske møbelbutikker. Det er ikke vanskelig å forstå i og med at en nettbutikk slipper dyr husleie,  for alt er jo sentralt lokalisert på et lager.

Vennemiddag på 1-2-3

Mange synes teknologien går for fort, men det er jo også mange fordeler med den. Ikke minst på de måtene vi har skissert opp her. Neste gang du har lyst til å invitere venner over på middag skal du teste ut å bestille maten fra en app som Just Eat. Og om du i forveien har sikret deg et flott spisebord fra en god, online møbelbutikk vil selskapet garantert få noe å snakke om også. Da er alt der det skal være.