Sunt liv og kosmetisk inngrep

 

Mange er opptatt av kosthold, dietter, næring, slankekurer og aldri funnet det de søkte. Med kroppspress og mas er det ikke lett å føle seg ok i verden. Med sunn kost og trening er det frustrerende når kroppen aldri når den graden av utseende man ønsker. Det er realistisk å huske at sunt kosthold, riktig trening og søvn ikke kan gi deg den kroppen du jobber for. Svette, riktig næring holder ofte ikke nøkkelen til drømmen. Kirurgisk og kosmetisk inngrep er ofte eneste svar.

Ikke ta lett på kirurgiske inngrep

Det er aldri lett å ta avgjørelse om operasjon for å få en drøm oppfylt. Hos Motiva er du i trygge hender og kan legge frem dine spørsmål om hva som kan gjøres. Det er ikke alltid mobbing og kroppspress som gjør at en søker kroppsendringer av forstørrede bryst og rumpe. Det er viktig med et godt selvbilde og gode følelser om seg selv. Fornøyd med seg selv er kritisk, særlig fordi det kan skape større psykologiske traumer og utfordringer. Livet er hardt nok foruten alt dette i tillegg. Motiva har mange brennende engasjement gående året rundt som viser at de bryr seg om jenter og kvinner og er der for dem. De bemyndiger dem, og gir dem muligheter andre ikke alltid gjør. Tiltak for STEM, Science, Technology, Engineering og Mathematics er bare ett. Motiva er aktiv støttespiller sammen med andre tiltak for styrking av jenter og kvinner.

Motiva ser mer enn kropp

For Motiva er du langt mer enn kirurgisk inngrep som skal ha utført endringer av bryster og rumpen. Med profesjonelle kirurger og ansatte møter du forståelse og aksept for din ønsker. De kan med sine implantater vise deg hva endringene av egne valg gjør med kroppen. Gjør det for deg selv, og ikke la andre ta avgjørelser for deg. Det kan være rekonstruksjon etter kreft eller andre sykdommer. Det kan være mobbing for «flat som en gutt» eller andre av mobbing og kallenavn som driver deg. Fakta er at mobbing, uthenging, stygge kommentarer og mer setter spor hos oss.

Kosthold og trening ikke nok

Vi har alle hørt at sunt kosthold er kritisk sammen med trening for at kroppen forebygger utviklingen av livsstilssykdommer. Ingen ønsker høyt blodtrykk, diabetes eller hjerte-karsykdommer. Ofte er det sånn at til tross for hvor sunn du er, og hvor mye du trener, er kroppen du drømmer om ikke noe som kommer. Hos Motiva kan du dele bekymringer og spørsmål og se hva som kan gjøres for deg. Trivsel og velbefinnende kan ikke alltid løses med mer brokkoli, salat og fisk. Sunt betyr at alle behov for nødvendige næringsmidler dekkes hos deg. Fornuftig matinntak forhindrer overvekt og ytterligere problemer. Mange har hatt brystoperasjoner og både utseende, problemer og sykdom ligger til grunn for dem.

Gjennom samarbeid med noen av verdens beste innen rekonstruksjon av bryst og estetikk, utføres de kirurgiske inngrepene med ypperste presisjon for å gi deg best mulig resultat, og minst arr etter inngrepet. Alt er skreddersydd for å gi maksimal opplevelse.