Hvordan mobiltelefonen kan hjelpe deg å spise sunnere

 

De fleste av oss bruker telefonen til de fleste hverdagslige gjøremål, som for eksempel å kjøpe bussbilletter, sjekke nettbanken og ikke minst være på sosiale medier. Hvorfor kan du ikke bruke mobiltelefonen din til å hjelpe deg med å spise sunnere også? Hvordan gjør du det? Det skal du få svar på i denne artikkelen.

Hva er egentlig sunt?

Det er mange ting som er sunne, men hva er egentlig et sunt kosthold? Det som funker for deg, fungerer ikke nødvendigvis alltid for alle andre. Heldigvis er det gode måter du kan finne ut av dette på. En av måtene er å bruke en app som teller kaloriene for deg.

Det du må være sikker på, er at du har et ordentlig godt iphone batteri, slik at du alltid har telefonen tilgjengelig. Det er jo ofte slik at jo lengre man bruker en telefon, jo mer oppbrukt blir batteriet. Derfor kan det absolutt være en fordel å bytte dette batteriet en gang eller to. Det kan også være lurt å faktisk kjøpe noen ekstra batterier du kan ha liggende!

Når du har telefonen tilgjengelig, kan du skanne innholdsfortegnelsen i appen og du vil deretter få opp hvor mange kalorier som finnes i det du har tenkt å spise.

Næringsinnhold

Du kan også bruke telefonen din til å fokusere på næringsinnholdet i maten din istedenfor kalorier. Det er mange som er opptatt av å få for eksempel nok protein i dietten sin, slik at de kan bygge seg store og sterke på treningssenteret. Det er andre som er mer opptatt av å spise lite fett eller lite sukker. Kanskje du bare er opptatt av å ha et balansert kosthold, men samtidig holde styr på hva slags næringsstoffer du får i deg? Da er en app som dette noe du burde vurdere.

Ettersom de fleste av oss spiser flere måltider om dagen, kanskje i tillegg til noen mellommåltider, er det som sagt viktig å ha telefonen tilgjengelig. Vær derfor sikker på at du har strøm på telefonen og et batteri som fungerer. Dette vil gjøre alt mye lettere for deg. Det er jo veldig kjipt hvis du plutselig ikke har strøm på telefonen din!

Vi håper at noen av disse tipsene kan komme til nytte for deg. Det å leve et sunt og balansert liv er nok noe de fleste av oss kan bli bedre på. Så hvis du har noen tips som du tror vi kan benytte oss av, er det bare å komme med dem også. Det er jo godt å kunne lære av hverandres erfaringer. Vår erfaring er absolutt den at en full-ladet telefon med et nytt batteri gjør oss svært godt i hverdagen. Det vil den nok gjøre i din egen hverdag også!